Referenciáink

Rólunk mondták

Ismerősöm ajánlotta Sipos Urat, mint megbízható klíma szereléssel foglalkozó szakembert. Segítséget nyújtott a készülék kiválasztásához, megrendelte azt, és pontosan a megbeszélt időpontban történt meg a szakszerű szerelés is.A legnagyobb elismeréssel szólhatok a szolgáltatás minőségéről. Ismerőseimnek is ajánlottam, ők is maximálisan meg voltak elégedve.

Miskolc, Dr. Ágotai Zsuzsanna

2007-ben találtunk rá a Sgtherm klímatechnikára. Referenciájuk és ár ajánlatuk után őket választottuk és azóta se bántuk meg. Minden kérésünket időben teljesítik, ár/érték arányában kiválóan dolgoznak és nem egy alkalommal kaptunk tőlük kedvezményeket. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlhatom munkájukat.

Mezőcsát, Taskó Józsefné

Magát a készüléket mint középkategóriás készüléket néztem ki 2011 év végén. Hosszas keresés és tervezés után a választásom a Fujitsu ASYG12LECA / AOYG12LEC inverteres oldalfali split klímára esett.
Számomra döntő tényező volt, a készülék fűtési teljesítménye, illetve annak működési tartománya (-15 fok alatt is fűtsön), továbbá egy viszonylag magas COP érték.
Miután végleges lett a készülék típusa, azután a beszerzés következett, ekkor akadtam az SG-THERM Kft. honlapjára.
Meglepetésemre a készüléket más forgalmazókhoz képest olcsóbban kínálták, ez nem hagyott nyugodni és árajánlatot kértem a cégtől a kiszemelt készülékre és annak felszerelésére és beüzemelésére. Az árajánlat a postafiókomon várt másnap és az ár ugyanaz volt, mint amit a weboldalukon kínáltak.
Megrendeltem a készüléket, ezután felgyorsultak az események, Sipos Úr telefonon felvette a kapcsolatot velem és a telefonos beszélgetésen elhangzottaknak megfelelően, felszerelték és beüzemelték a készüléket.
A kivitelezés profi módon, por és koszmentesen történt, a szerelő csapat a legapróbb részletekre odafigyelve gyorsan megvalósította a szerelést. Ezután átadták a készülék dokumentációját, és elmondták annak működtetését.
Ezután a klíma tette a dolgát fűtött és tisztította a levegőt.
A fűtési teljesítménye elegendő volt, kb. 60 nm fűtésére még a 2011-es tél legzordabb heteiben is (21-22 Cra beállított termosztát).
Nagy változást jelentett a lakás levegő minőségének változása, friss kellemes levegő fogadott ezután.
Nyári időszakban a hűtési teljesítmény is elegendőnek bizonyult és a nehéz párás levegő helyett egész nyáron hűvös-kellemes klíma várt otthon, úgy néz ki a lebegő pornak is búcsút intünk örökre.
Az üzemeltetési költségek sem eget verőek!
Mindezek mellett más fűtési és hűtési berendezésre nem volt szükségem.
Így összességében rendkívül elégetett vagyok mind a készülékkel, mind a megvalósításban közreműködő SG-THERM Kft. szakembereivel.
Bátran ajánlom SG-THERM Kft. szakembereit és az általuk forgalmazott készülékeket.

Köszönettel:
Horváth Krisztián
Nagycsécs


Referencia képeket facebook és google+ oldalunkon talál:
Klíma Miskolc facebook logó Klíma Miskolc google logó
HETI AKCIÓ
Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft
Megosztás a Facebook-on