Forgalmazott klíma márkáink

Daikin klíma

Daikin klíma
Semmihez sem fogható klíma, semmihez sem fogható vállalat. A Daikin légkondicionálók mindig egyet jelentettek a műszaki csúcskategóriával és a megbízhatósággal. A Daikin klímák napjainkban is a prémium kategória tetején trónolnak.
A Daikin klíma az amihez más klímákat csak hasonlítani lehet és a többi gyártó évről-évre megpróbálja követni a technológiai úttörésben. Kényelmes-csendes-tiszta,páratlan technológiai megoldások ez a Daikin klíma.

Tovább a Daikin klímákhoz

Mitsubishi klíma

Mitsubishi klíma
A Mitsubishi Electric Split klímaberendezés modelljei a klimatizálandó helyiség nagyságához optimálisan alkalmazkodva sokféle változatban megrendelhetők éppen ez a sokféleség biztosítja a rugalmasság és a kényelem maximumát. A környezetbarát rendszereket a kültéri készüléket R410A hűtőanyaggal töltik fel.

Tovább a Mitsubishi klímákhoz

Panasonic klíma

Panasonic klíma
A Panasonic split klíma készülékek a legmodernebb technológia és a megbízhatóság mintaképei. A Panasonic klímák letisztult, gyönyörű külsővel, csendes működésükkel bármely lakásban megállják a helyüket. A minőségi életstílus meghatározója a belélegzett levegő minősége. A Panasonic klíma tiszta és komfortos környezettel ajándékozza meg Önt, már az alaptípusú Standard készülékek esetén is. A Prémium kategóriás inverteres Panasonic klíma nem csak jelentős energia-megtakarítást, hanem az e-ion Légtisztító Rendszerrel és Patrol Sensorral funkcióval teljes körű légtisztítást valósit meg. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionáló és a légtisztító funkciót egy készülékkel teljesíthető.

Tovább a Panasonic klímákhoz

Fisher klíma

Fisher klíma
A Fisher klímaberendezések legfontosabb jellemzője, hogy olyan extra funkciókat kínálnak alapáron, amelyeket más berendezések esetében lényegesen magasabb ár kategóriájú készülékekben találhat meg!
Új Technológiai megoldásokkal, kényelmi funkciókkal az idei évben is a Fisher klíma számos felhasználó kedvence lesz!

Tovább a Fisher klímákhoz

Fujitsu klíma

Fujitsu klíma
A FUJITSU GENERAL légkondicionáló berendezések tökéletes választást jelentenek mindenki számára. A FUJITSU GENERAL klímaberendezések magas minőséget és komfortot jelentenek a világ 110 országában. Széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF (airstage) rendszerekig. Az inverteres FUJITSU GENERAL klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszünk. A FUJITSU GENERAL az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410A hűtőközeget. Ezen felül készülékeinket különböző speciális szűrőkkel láttuk el, melyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez,a kellemes környezet kialakításához. a siker nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek,a szigorú japán gyártási folyamatoknak, és a berendezések kialakításának köszönhető: forgalmazóink magas színvonalú szaktanácsadást, szerelést és szervizelést nyújtanak Önnek. a FUJITSU GENERAL klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.

Tovább a Fujitsu klímákhoz

Midea klíma

Midea klíma
A modern Midea klímakészülékek A energiaosztályba sorolhatóak, ez alól csak az Midea Glory Plus és az Elite széria kivétel, amelyek gyengébb energia osztályú, alacsonyabb áru készülékek. A Midea Vertu klíma, Vertu inverteres klíma készülékek gyönyörűek, kiváló COP (teljesítménytényező) értékkel rendelkeznek, nagyban csökkentve az elektromos teljesítmény felvételt és javítva a leadott hűtő teljesítményt, amely azt jelenti, hogy a légkondicionálót hosszabb időtartamig lehet működtetni, anélkül, hogy aggódni kellene az áramfogyasztás miatt. Modern formatervezés, kisebb kültéri egység. Környezetbarát hűtőközeg (R410A), amely nem károsítja az ózonpajzsot, kevesebb hűtőközeg töltet, az R407C hűtőközeghez képest, alacsony zajszint. A Midea ablak klímák, mobil klímák, kazettás és légcsatornázható split klíma készülékek széles mérettartományokban érhetőek el.

Tovább a Midea klímákhoz

Lg klíma

Lg klíma
Az LG immáron 7. éve vezető pozíciót foglal el a világ klíma gyártói között. Évente több mint 10 millió LG klíma készüléket értékesítenek szerte a világon, ami hűen tükrözi a vevői megelégedettséget és magas színvonalat. Az LG magas, 6 szigma minőségbiztosítási rendszernek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, évrő évre jobb és jobb légkondicionálókat dobnak piacra.

Tovább a Lg klímákhoz

Toshiba klíma

Toshiba klíma
Kiváló minőség kompromisszumok, engedmények nélkül. Minden Toshiba klíma gyártásakor ez a filozófia. Tökéletes design, széleskörű alkalmazhatóság, alacsony zajszint, jobb levegőminőség ezek az elsődleges alapelvek a Toshiba klímáknál. Az összes Toshiba klíma készülék hatékony aktív légkezelő rendszerrel és öntisztító funkcióval rendelkezik. A Toshiba  DAISEIKAI szériák elektrosztatikus plazmaszűrője a káros anyagokat 99 %-ban képes eltávolítani. A kimagasló energiahatékonyság már az alapkészülékeknél is fő szempont volt, de az inverteres modelleknél érvényesül a legjobban. A maximális kényelemhez a Toshiba klímák alacsony zajszintje párosul, így biztosan nyugodt lesz az éjszakája.

Tovább a Toshiba klímákhoz

Samsung klíma

Samsung klíma
A Samsung klíma kialakításánál a fő szempont az volt, hogy a legmodernebb technológiával készüljenek és a legjobb minőséget képviseljék, valamint, hogy a vásárlók igényeit a legteljesebb mértékben kielégítsék. A Samsung olya n klímaberendezéseket fejleszt, amelyek megfelelnek a legkomolyabb elvárásoknak is, és amelyekkel használóik maradéktalanul elégedettek. A Samsung klíma berendezések kellemes környezetet biztosítanak a lakásban.

Tovább a Samsung klímákhoz

Elektrolux klíma

Elektrolux klíma
Semmihez sem fogható klíma, semmihez sem fogható vállalat. A Daikin légkondicionálók mindig egyet jelentettek a műszaki csúcskategóriával és a megbízhatósággal. A Daikin klímák napjainkban is a prémium kategória tetején trónolnak.
A Daikin klíma az amihez más klímákat csak hasonlítani lehet és a többi gyártó évről-évre megpróbálja követni a technológiai úttörésben. Kényelmes-csendes-tiszta, páratlan technológiai megoldások ez a Daikin klíma.

Tovább a Elektrolux klímákhoz

HETI AKCIÓ
Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft
Megosztás a Facebook-on