Adatvédelmi nyilatkozat

Az SG-THERM Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért megrendelés, szolgáltatás teljesítéséhez, (kiszállítási idő, telepítési információk egyeztetése) másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

Az SG-THERM Kft. hírlevelet csak a hírlevélre jelentkezőknek fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a velünk a info@klimamiskolc.hu email címen.

Kezelt adatok:
Az SG-THERM Kft. kizárólag csak a megrendeléshez, illetve a hírlevél feliratkozáshoz rögzít adatokat!A megrendeléshez a Számlázási név és cím, szállítási név és cím (cég esetén adószám), email cím, telefonszám, a felhasználó IP címe, a böngésző és operációs rendszer típusa, megrendelés időpontja! A hírlevélhez csak az email cím és a név kerül rögzítésre!

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@klimamiskolc.hu címre.

HETI AKCIÓ
Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft
Megosztás a Facebook-on