Inverteres klíma

A nyári nagy melegben mindannyiunk vágya egy korszerű klíma berendezés, amiből igen nagy a választék de ezen készülékek közül is az inverteres klíma jelenti a legtökéletesebb választást.

Legtöbb ember számára a klíma berendezés a hűtés fogalmával fonódik össze, az inverteres berendezés azonban eleget tesz a hűtés elvárásainak, de eleget tesz a fűtési igényeknek is.

A legnagyobb téli hideg sem fog ki az inverteres klíma fűtéskapacitásán, a készülék a legoptimálisabb hőérzetet képes kialakítani helységeinkben.

Jelenleg a klímakészülékek közül az inverteres a legkorszerűbb technológiát tartalmazó, a lehető legtöbb jó tulajdonsággal rendelkező készülék.

A klíma tulajdonosának feladata egyetlen műveletre korlátozódik: távirányítója segítségével be kell állítania az elvárt hőfokot. Minden egyéb tennivalót megold a klíma szerelő a beszerelés folyamán.

Miért előnyös megoldás az inverteres klíma?

Először is, mert egyszerű a beszerelés, túlzott technikai hátteret nem igényel, kissé elavult hálózat mellett is jól működik.

Ezzel szükségtelenné válik, (amit a régebbi típusú klímák megkövetelnének), a kis keresztmetszetű hálózat kábeleit nagyobb átmérőjűre cserélni.

A hagyományos klímákkal szemben az inverteres nem kapcsolgat állandóan ki és be a meghatározott hőmérséklettartomány biztosítására, hanem a teljesítményét folyamatos, finom emeléssel, csökkentéssel éri el.

Az inverteres klíma ennek a technikai újításnak köszönhetően az üzemeltetési költségeket akár 35- 40 %-át is képes megtakarítani tulajdonosa számára.

A régebbi modellek fokozott, impulzív terhelése a klímatizált helyiség páratartalmát erőteljesen csökkenti, ami nem hat jól a helyiségben tartózkodók komfortérzetére.

Az inverteres modellek ezt a helyzetet nem idézik elő, ennek következtében a szoba levegőjének magasabb pára koncentrációját teszik lehetővé.

A régebbi technológiával készült hagyományos készülékek elhelyezése nagy körültekintést igényelt a magas zajszint elkerülése, kivédése érdekében. Az inverteres készülék használata során a működést kísérő zajszint hihetetlenül alacsony, alig érzékelhető, alig hallható.

Ez a minimális zajszint alkalmassá teszi, hogy akár a hálószobában is használható legyen anélkül, hogy a nyugalmat és pihenést akár minimális mértékben is háborítaná.

Az inverteres klíma korszerű technikával ellátott szerkezet, ami lehetővé teszi az automatikus újraindítást, az automatikus üzemmód váltást.

A légkondicionáló is, mint minden technikai, mint minden műszaki szerkezet, meghálálja a figyelmes, szakszerű karbantartást.

Itt említeném meg az klíma berendezések ama változatait, melyek öntisztító eljárással teszik lehetővé a higiénikus üzemeltetést. A legmodernebb berendezések speciális szűrőkkel vannak felszerelve, a legjobbak HD filterrel is el vannak látva.

A klíma védelmét és hosszú élettartalmát és gondtalan használatát biztosítja:

Említsük meg a garanciális feltételeket is.

Az inverteres klíma hosszú évekig képes működni, hogy egyes gyártók akár 10 év garanciát is vállalnak.

Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a klímát csak arra jogosult, hozzáértő klímaszerelő szerelje, üzemelje be, mert a jótállás csak e feltétel teljesülése mellett érvényes.

A garancia idő általában az üzembe helyezés napján kezdődik, de a beüzemelés hosszú eltolódása esetén a vétel napjától számított 3l. nap elteltével is kezdődhet.

Amennyiben klímára van szüksége helységeiben, akár magánházról, akár közületről legyen szó, legcélszerűbb szaküzletben megvásárolni azt, ahol nem csak nagy választékból csemegézhet, de szakszerű tanácsadásban is lehet része. Ezek az üzletek legtöbbször felelősséggel ajánlanak beszerelő szakembert is, aki a munkájára garanciát vállal.

HETI AKCIÓ
Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft

Akciós klíma
CSAK
214.630 Ft
Megosztás a Facebook-on